Gotuj z kotletem :)

Użytkownik Wpisy
Styczeń 05, 2012, 11:35:53

Paulina

• Kotletowy ekspert
  • Administrator
hahaha no wiesz :) Kotlet Cię lubi :)) i nick też ładny :) wiesz, musiałam go aktywować, trafił do "poczekalni", ale niebawem poprawię to i tamto więc może już nie będzie robić takich numerów :D

haha, kociaki - jak są sympatyczne to 90% sukcesu :) ale zawsze lepiej zaszczepić, bo i kociak szczęśliwy i zdrowszy i towarzystwo :)

Styczeń 08, 2012, 07:54:21

kasiatulip

• Aktywny Kotletowiec
Witam Panie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Noże rewelacja, ja do tej pory miałam zestaw z Ikea, taki z ząbkami, no i niestety często gęsto rwały zamiast kroić. A teraz luksus malina :)

Styczeń 10, 2012, 07:31:58

urtica1

• Miłośnik Kotleta
Kasiu wszystkiego najlepszego :))

A noże,  no od kiedy się przesiadłam z takich NN (no name) na te lepsze to widzę że dobry nóż w kuchni to podstawa. Teraz gdyby ktoś mi je zabrał, ogłosiłabym strajk i chyba przestałabym gotować :)) Ale pamiętam że nim się do nich przyzwyczaiłam to chyba przez dwa tygodnie miałam pocięte palce :))
A  tak z ciekawości, o ile mogę zapytać, jakie noże dostałaś?
"Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie póki celu nie osiągnie" - J.P. Sartre

Styczeń 12, 2012, 10:18:29

kasiatulip

• Aktywny Kotletowiec
BergHoff, wcale nie wiem, czy są jakieś dobre, grunt że dają się naostrzyć :)

Styczeń 13, 2012, 10:06:25

Paulina

• Kotletowy ekspert
  • Administrator
a ja mam nowe noże od jakiegoś czasu, takie kolorowe :) i wiecie co, jestem nimi mile zaskoczona! :)
wczesniej miałam z ikei, też fajny, ale konieczność ostrzenia codziennie troszkę mnie denerwuje :)) a Ty Kasia też codziennie?

Styczeń 13, 2012, 02:28:59

urtica1

• Miłośnik Kotleta
Kasia najważniejsze że jesteś zadowolona. Ja dlatego pytałam że gdybym musiała kiedyś szukać, to dobrze wiedzieć że ktoś ma takie i jest z tego zadowolony niż kupować w ciemno. Ja na razie mam, ale może niedługo będę szukać na prezent :)

Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia i bez pecha, bo dziś piątek 13-sty :))
"Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie póki celu nie osiągnie" - J.P. Sartre

Styczeń 17, 2012, 09:32:00

kasiatulip

• Aktywny Kotletowiec
Nie ostrzę codziennie, aż tyle nie kucharzę :)) Jeszcze :))) Ostrzę przed krojeniem mięska na pewno, bo dużo łatwiej idzie. A pozostałe to w miarę potrzeb.

Teraz wertuję książkę Jamiego Olivera i bardzo mi się podoba, a jutro odbieram Julie Child i już przebieram nogami...

KOTLET.TV - sprawdzone przepisy kulinarne ze zdjęciami i filmami | Copyright © 2009-2011 kotlet.tv