| Styczeń 28, 2012, 06:59:10 | |
|
Witam. Kotleta śledzę od kiedy zamieszkałam bez rodziców, zaczęło się od PRZEPYSZNYCH naleśników ze szpinakiem i fetą. Często przerabiam przepisy, zamieniam przyprawy, lub robię mniejszą porcję i coś dorzucam. Niestety jako "biedny student" nie mam zbyt dużego pola popisu, jednak od święta staram się zrobić coś pysznego. We wtorek robię blok czekoladowy, a w niedzielę quiche z cebulką! aż nie mogę się doczekać.
|
| Styczeń 28, 2012, 08:18:09 | |
|
"Biedny student" no nie przesadzaj, chyba aż tak źle nie jest  Witamy cię...
|
|
|
Witam, jako świeżo "upieczony kotletowiec". Muszę stwierdzić, że zaprzyjaźniłam się z tą stronką w zeszłym roku w listopadzie. Studiuję przepisy co wieczór. Szczególnie pasjonują mnie wypieki ciast i chleba. Właśnie wczoraj upiekłam chleb biały prosty ( który zniknął w ciągu dnia) a przed godzinką wyjęłam z piekarnika chlebek pomidorowy. Pycha!!! co za zapach! Moje gratulacje dla Paulinki i męża. Podziwiam Was za wasz młodzieńczy zapał, przedsiębiorczość, zaangażowanie, upór i trud. Gratuluję pomysłów i determinacji w poszukiwaniu nowości . Dziękuję, że jesteście ! 
|
|
|
witam. I ja się witam. Zakochałam się w tej stronie i w Waszych przepisach !!! Wyciągnąć mnie z kuchni nie mogą 
|
| Marzec 30, 2012, 05:23:39 | |
|
Wypadałby się wreszcie przywitać, więc: WITAJCIE !!! :-) Doskonale pamiętam jak znalazłam tą stronę. Kupiliśmy z mężem parowar i na chybił trafił szukałam w internecie łatwych przepisów na szybkie jedzonko z parowaru. I tak znalazłam aromatyczne ziemniaczki właśnie na kotlet.tv Wtedy był to jednorazowy chyba "incydent kotletowy" do momentu aż całkiem niedawno nie podkusiło mnie, żeby spróbować własnoręcznie zrobić "parowańce". Wprawdzie skorzystałam ostatecznie z innej strony, ale jakoś tak się stało, że później ilekroć szukałam jakiegoś przepisu google wyświetlało kotlet.tv. Dosyć długo trwało zanim odkryłam filmiki i wtedy wpadłam na całego. Od kilkunastu dni przeglądam tą stronę codziennie w poszukiwaniu sprawdzonych przepisów i kilka już wykorzystałam. Chyba się uzależniłam od "kotleta" :-) Podoba mi się tu!! Przepisy są prosto przedstawione, potrawy kuszą swoim wyglądem i opisem. Paulina jesteś niesamowita, a pomysł z filmikami rewelacyjny :-) Gratuluję! Pozdrawiam wszystkich!
|
| Marzec 30, 2012, 09:41:28 | |
|
Witam wszystkich nowych fanów uzaleznionych od Kotlet.tv - Bawcie sie miło 
|
| Marzec 31, 2012, 08:33:07 | |
|
ja kotleta wykorzystuje ^^ juz z poltora roku  znalazlam Was jak szukalam przepisu na tort auto dla mojego synka na roczek  w zasadzie to nie wiem czemu wczesniej nie wchodzilam na forum  bo w komentarzach i na fb sie udzielem  pozdrawiam buziaczki dla Ciebie Paulinko dla Michala i dla Was kotletowcy :*:*:*
|
| Marzec 31, 2012, 07:48:32 | |
|
Witam, jestem tu nowa, chociaż swoją przygodę z Kotletem na YT mam już od kilku miesięcy  Poszukuję głównie przepisów na muffinki, torty i desery, ale zdarzało mi się przygotowywać bardziej wykwintne dania 
|
| Kwiecień 01, 2012, 10:57:08 | |
|
Witam wszystkich  spodobało mi się to: ja kotleta wykorzystuje ^^ juz z poltora roku
|
| Kwiecień 02, 2012, 04:55:31 | |
|
Witam, jesteście świetni, superowe przepisy, na święta wielkanocne zamierzam upiec sernika krówkowego według Waszego przepisu:) Tak trzymać. Pozdrawiam. Kasia
|
| Kwiecień 09, 2012, 01:16:35 | |
|
Witam KotletowiczkiKotleta znalazłam w zeszłe wakacje kiedy trzeba było sobie samemu przyrządzić jedzonko, szukałam po sieci jakichś prostych przepisów i wtrafiłam na stronkę. Dzięki Kotletowi na Święta mieliśmy nowe dwa rodzaje sernika (Rosa i Królewski z kokosem, foty zamieszczone  Gratuluję utworzenia takiego portalu, super sprawa. Ślinka cieknie na widok tych pyszności które tu są  Dzięki i pozdrawiam.
|
| Kwiecień 09, 2012, 09:36:11 | |
|
Witam wszystkich, Niedawno trafiłam na Kotleta i bardzo mi się tu podoba. Pomysł z filmikami jest rewelacyjny, a dzięki temu, że prowadzone są w bardzo sympatyczny sposób to przykuwają uwagę. Tak dalej!!!
|
| Kwiecień 17, 2012, 10:17:05 | |
|
Witam:) Ale tu jest miło, w każdym dziale:)
Często tu zaglądam, mam długą listę przepisów do sprawdzenia. Najchętniej wogóle bym nie wychodziła z kuchni:D
Jeśli chodzi o mnie, to mieszkam sobie ze swoim Chłopakiem, studiuję, uczę dzieci angielskiego i pracuje jeszcze w kilku innych miejscach- żeby było ciekawiej:)Ostatnio zaprosiłam swoich uczniów do siebie na pieczenie wielkanocnych muffinek z kotletowego przepisu z pysznym kremem serkowo- czekoladowym. Wszystko po angielsku - dzieciaki były zachwycone:D
W skrócie, przeglądam sobie wszystkie działy, z każdego biorę sobie po troszku:) Moim głównym celem jest utuczenie mojego chłopaka, który pomimo, że wcina ile wlezie, jest chudy jak patyk. Ja z kolei chciałabym troszkę ciałka zrzucić, więc dzielimy się ciastami sprawiedliwie- ja kawałek, on resztę blachy:D
No to tyle.... Jestem pod wrażeniem Waszej pracy i serca włożonych w tą stronę!:) Pozdrawiam:)
|
| Kwiecień 19, 2012, 10:50:19 | |
|
witajcie  i oczywiście wszyscy czujcie się dobrze ugoszczeni!  Kasia mam nadzieję, że sernik krówkowy wyszedł!  Netka widziałam widziałam! muszę dodać, że uwielbiam jak dodajecie foty!  ) to chyba największą radość mi sprawia  Andzik cieszę się  jest mi miło Stokrotko witaj!  bardzo podobają mi się takie wszelkie inicjatywy związane ze spotkaniami i wspólnym pieczeniem czy gotowaniem  cieszę się bardzo! życzę wielu udanych wypieków! 
|
| Kwiecień 23, 2012, 03:05:35 | |
|
Witam serdecznie :-) Od dłuższego czasu podczytuję Was "zza krzaczka", a teraz chcę też popisać :-)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2012, 03:08:40 wysłana przez Ninam »
|